Exchange students> VUmc School of Medical Sciences
Exchange students

Are you interested in the School of Medical Sciences, and do you come from abroad? You will find the information on the English version of this website.

Sluiten to the English website >
Zij-instromen bij Geneeskunde> VUmc School of Medical Sciences
Zij-instromen bij Geneeskunde

Met het zij-instroomprogramma krijg je na een andere bacheloropleiding alsnog de kans om geneeskunde te studeren bij VUmc. Vanaf 2012 bieden wij een vierjarig programma aan. Heb je een bachelordiploma in de biomedische wetenschappen, life sciences of equivalente opleiding? Dit programma is bestemd voor studenten die zich in de bacheloropleiding bewezen hebben. Kijk hier voor meer informatie.

Sluiten Lees verder >
Mobile Learning Initiative VUmc> VUmc School of Medical Sciences
Mobile Learning Initiative VUmc

VUmc School of Medical Sciences volgt de trend van digitalisering van het onderwijs. Dankzij het project ‘Mobile Learning Initiative’ kun je het digitale studiemateriaal overal en eenvoudig ter beschikking hebben. Heb je een iPad of een tablet-PC? Dan ben je al klaar voor Mobile Learning.

Sluiten Lees verder >
Studeren in het buitenland> VUmc School of Medical Sciences
Studeren in het buitenland

Studeren in het buitenland is een kans die VUmc School of Medical Sciences elke student wil geven. Het is een geweldige ervaring die enorm bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling. Als geneeskundestudent kan je verschillende onderdelen van je studie in het buitenland doen.

Sluiten Lees verder >
Master Cardiovascular Research> VUmc School of Medical Sciences
Master Cardiovascular Research

Ben je een talentvolle student? Gaat jouw hart sneller kloppen van het doen van onderzoek? En ben je geïnteresseerd in hart- en vaatziekten? Dan is de tweejarige Cardiovascular Research Master van VUmc School of Medical Sciences echt iets voor jou.

Sluiten Lees verder >

  Agenda

  26 januari | Voorlichtingsdag

  Tweede voorlichtingsbijeenkomst master

  11 februari | Voorlichtingsdag

  VU Bachelordag

  Meer evenementen

  spamfuik@vu.nl