Media

I.O. Magazine

I.O. is het onderwijsmagazine van VUmc. I.O. informeert professionals over belangrijke ontwikkelingen in en rond medische, verpleegkundige en paramedische opleidingen en onderwijs.

I.O. verschijnt driemaal per jaar. Een abonnement en/of losse nummers zijn kosteloos te verkrijgen bij de dienst communicatie van VUmc, via io@vumc.nl. Blader online door de nummers van I.O. magazine of download ze als pdf-bestand. 

Afbeelding_IOmagazine

VUmc onderwijsmagazine

Het VUmc onderwijsmagazine is het digitale magazine van VUmc School of Medical Sciences. In het magazine vind je nieuws uit de opleidingen en maak je kennis met bijzondere aspecten binnen en buiten onze opleidingen.

Wil je het onderwijsmagazine automatisch ontvangen? Dat kan via de dienst communicatie van VUmc, via io@vumc.nl


Afbeelding_Onderwijsmagazine

Advalvas (VU)

Heb jij nieuws over jouw opleiding of faculteit? Heb je iets leuks meegemaakt dat je graag aan andere studiegenoten wil laten weten? Geef dan jouw input voor het wekelijkse studenten- en medewerkersblad Advalvas van de Vrije Universiteit. Advalvas is gratis en bevat al het, niet elders te lezen, VU-nieuws, reportages, interviews, opinies en portretten. De krant wordt dagelijks ververst met nieuws en achtergrondverhalen waarop levendige discussies worden gevoerd over onderwerpen uit het weekblad.

Afbeelding_Advalvas