Het nieuwe studiejaar is begonnen!

Daar zijn ze dan! De 350 nieuwe eerstejaars geneeskundestudenten van VUmc School of Medical Sciences.

31-08-2017 | 11:20

Met de aftrap van de facultaire introdag is het studiejaar 2017-2018 voor ons officieel begonnen. Tijdens de introdag krijgen de eerstejaars alles te horen over de ins & outs van onze opleiding. Na vandaag weten ze wat ze de komende zes jaar te wachten staat, waar de medische bibliotheek zich bevindt en waar ze het lekkerste kopje koffie kunnen halen tijdens een studiebreak. De eerstejaars werden vanochtend welkom geheten door de bestuursvoorzitter van VUmc, Wouter Bos. Bos vertelde de studenten dat ze misschien wel de laatste lichting geneeskundestudenten zijn die bij 'VUmc' gaan studeren. VUmc en AMC staan aan de vooravond van een fusie. Of die fusie daadwerkelijk door mag gaan is overigens nog even onzeker.