Kom je ook naar de Anatomische Les 2019?

Op donderdag 14 november 2019 geeft dr. Anthony Fauci de zesentwintigste Anatomische Les in het Concertgebouw te Amsterdam. Alle geneeskundestudenten zijn uitgenodigd.

07-10-2019 | 16:14

Deze aidsonderzoeker van het eerste uur staat als directeur van het Amerikaanse National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) aan het hoofd van ’s werelds grootste organisatie die zich bezighoudt met de beheersing van plotseling opkomende infectieziekten. 

Publiekslezing
De Anatomische Les, een publiekslezing op het snijvlak van geneeskunde en maatschappij, wordt elk jaar georganiseerd door Amsterdam UMC en de Volkskrant. Voor De Anatomische Les wordt een spreker uitgenodigd die toonaangevend is in zijn of haar wetenschappelijke discipline. 

De Raad van Bestuur van Amsterdam UMC stelt het zeer op prijs als studenten van de beide faculteiten Geneeskunde de lezing bijwonen. 

Aanmelden (gratis)
Meld je aan via de registratiepagina vind je op www.amc.nl/al-aanmeldingen. Vervolgens kom je op de pagina  ‘kaarten bestellen’, en kies je het kopje Geneeskundestudenten van AMC-UvA en VUmc-VU en voer vervolgens als toegangscode STDAV-2019 in. Zolang er kaarten beschikbaar zijn ontvang je na aanmelding per e-mail een bevestiging en krijg je ongeveer een week voor De Anatomische Les een gratis toegangskaart toegezonden (per post). 

Tijd en locatie
Donderdag 14 november 2019 
13.30-17.30 (inclusief receptie)
Concertgebouw Amsterdam

Programma
Meer weten over de spreker en het programma