Even voorstellen: het 68e MFVU-bestuur

Nieuw jaar, nieuw bestuur! Tijdens de Wissel-ALV op donderdag 17 januari droeg het bestuur van 2018 het stokje over. Aan acht nieuwe geneeskundestudenten de schone taak om de Medische Faculteitsvereniging van de VU een jaar lang aan te sturen.

31-01-2019 | 14:18

Een uurtje voor de wissel ALV komen ze met z’n achten nog even bij elkaar. “Dit wordt echt een geweldig jaar, we kunnen dit! Een paar uur later mochten wij ons het 68e bestuur der MFVU noemen,” vertelt Rosa Vernooij, secretaris internus.

Wie doet wat?
“Olof Sigling gaat aan de slag als voorzitter. Linde Derksen zal al haar creativiteit tonen in haar functie als vicevoorzitter. Bastian Tamminga, de man van het geld, is de nieuwe penningmeester. Rosa Vernooij zal dit jaar al uw vragen beantwoorden als secretaris internus. Emma Scheepens onderhoudt het contact met andere studieverenigingen als secretaris externus. Anna de Boer gaat dit jaar aan de slag als sponsorcoördinator. Zahra Verwer zal zich richten op het onderwijs, als onderwijscontactpersoon en Jet bos neemt de MFVU boekwinkel over als winkelcoördinator.”

Groepsfoto MFVU-bestuur 2019

Bestuurskleding
Maandag ging - zoals elke nieuwe week - de ledenkamer open, maar dit keer waren de cijfers 67 vervangen door 68. Vernooij: “Met onze bestuurskleding aan voelde het eigenlijk al best snel vertrouwd om de leden een kopje koffie of thee aan te bieden en gezellig een praatje te maken. In alle drukte besef je soms dat alle ogen nu op ons gericht zijn, maar we hebben vooral heel veel zin in aankomend jaar en alle dingen die op ons pad gaan komen!”.