Meld je aan voor de cursus 'A broader mind'

Hoe bereiken mens en digitalisering een gezond evenwicht? Hoe verminderen we armoede of het plasticgebruik? Tijdens A Broader Mind ga je zelf en samen met studenten van andere opleidingen aan de slag met actuele maatschappelijke thema’s. Online, offline en soms ook in de praktijk.

28-01-2020 | 10:15

De laatste mogelijkheid om in te schrijven voor deze cursus is op 28 en 29 januari 2020.

Multidisciplinair
A Broader Mind is een nieuwe cursus bedoeld voor alle bachelorstudenten van de VU, met als doel om studenten van verschillende studie richtingen samen te brengen. Door samen te werken en ideeën uit te wisselen denk je na over hoe je de wereld om je heen kunt verbeteren. Tijdens de Engelstalige cursus werk je samen met andere studenten aan multidisciplinaire thema’s.

Goed voor je CV
Je bent in totaal ongeveer 40 uur kwijt aan de cursus, wat neerkomt op ongeveer 3 uur per week. Je krijg nog geen studiepunten voor deze cursus, maar je ontvangt wel een certificaat waarmee je aan toekomstige werkgevers kunt aantonen dat je de cursus gevolgd hebt. Het is dus een mooie aanvulling op je CV! A Broader Mind is ontwikkeld om zowel persoonlijke als academische groei te stimuleren en om samen te werken met studenten van andere opleidingen.