Coronavirus - informatie en meest gestelde vragen (update 13 januari)

We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en plaatsen hier updates als deze het onderwijs van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit raken. Hou ook vooral je VU-mail in de gaten.

10-07-2020 | 13:14

Laatste wijziging op woensdag 13 januari: de verlenging van de lockdown.

ENGLISH BELOW

Wij snappen dat je veel vragen hebt vanwege het coronavirus. In dit overzicht vind je de vragen en antwoorden die door jou en/of je medestudenten de afgelopen periode zijn gesteld. De lijst wordt steeds bijgewerkt. We hopen dat je begrijpt dat we niet alle vragen meteen kunnen beantwoorden. We werken hard aan goede oplossingen.

UPDATE WOENSDAG 13 JANUARI - 09.00 uur

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 12 januari worden de maatregelen verlengd tot in ieder geval 9 februari. Voor onderwijs verandert er niks. Studeren op de campus mág, maar alleen als het thuis écht niet anders kan. Meer informatie over de mogelijkheden om te studeren op de campus lees je hier.

Laatste update 7-1-2021, 12:00
MASTER:

Laatste update 15-12-2020, 12:00
BACHELOR:

Handige documenten

Kijk hier de vlogs terug

Laatste update 20-08-2020, 15:30
BUITENLAND:

Last update 2 April 2020
We understand that you have many questions because of the Corona virus. In this overview you will find the questions and answers that you and / or your colleagues have recently asked. The list keeps getting updated. We hope you understand that we cannot answer all questions immediately. We work hard on good solutions.

Frequently asked questions master Oncology and master Cardiovascular Research 2 April 2020