Coronavirus - informatie en meest gestelde vragen (update 11 juni)

We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en plaatsen hier updates als deze het onderwijs van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit raken. Hou ook vooral je VU-mail in de gaten.

10-07-2020 | 13:14

ENGLISH BELOW

Wij snappen dat je veel vragen hebt vanwege het coronavirus. In dit overzicht vind je de vragen en antwoorden die door jou en/of je medestudenten de afgelopen periode zijn gesteld. De lijst wordt steeds bijgewerkt. We hopen dat je begrijpt dat we niet alle vragen meteen kunnen beantwoorden. We werken hard aan goede oplossingen.

Laatste wijziging op donderdag 20 mei: Update FAQ master

UPDATE: VRIJDAG 23 APRIL - 15.00 UUR

Vanaf 26 april komt er een beperkte verruiming voor het hoger onderwijs. Voor de Vrije Universiteit Amsterdam betekent dit dat wij effectief vanaf 28 april – aanvullend op het locatiegebonden onderwijs (o.a. practica) – meer fysiek onderwijs op anderhalve meter aanbieden. Ook heeft het kabinet aangekondigd dat de avondklok op 28 april 04.30 uur komt te vervallen.

Wat betekent dit voor jullie, studenten van de Faculteit der Geneeskunde VU? Bekijk hier de mailing van vandaag, 23 april (.pdf) aan studenten:

• Bachelor geneeskunde
  • Master geneeskunde
  • Master oncology en master cardiovascular research
  • Pre-master geneeskunde (ZIGMA)

Laatste update 11-06-2021, 12:00

BACHELOR:

Laatste update 20-5-2021, 15:00
MASTER:

Laatste update 23-03-2021
BUITENLAND:

Handige documenten

Kijk hier de vlogs terug

Last update 26 April 2020 We understand that you have many questions because of the Corona virus. In this overview you will find the questions and answers that you and / or your colleagues have recently asked. The list keeps getting updated. We hope you understand that we cannot answer all questions immediately. We work hard on good solutions.

FAQ - master Oncology and master Cardiovascular Research 26 April 2021