Nieuw! Magazine Grenzen verkennen

Stel je voor: je bent in Tanzania en er wordt al op de eerste dag dat je daar bent een baby geboren. Of je gaat naar Engeland en ontmoet studenten uit Noord-Korea, China, Brazilië en Pakistan. Ook leuk: al in je eerste jaar meelopen in het verpleeghuis Kas di Kuido op Bonaire.

04-02-2020 | 14:10

In het magazine Grenzen verkennen lees je over de ervaringen van medestudenten. Wat maakten zij mee, waar liepen ze tegenaan? Ben je student van de Faculteit Geneeskunde VU en wil je stage lopen in het buitenland? Dat kan! In dit magazine vind je o.a.:

• Podcast Tanzania. Jitske en Irene gingen deze zomer acht weken naar Tanzania voor een tropenstage. We vlogen mee en vroegen hun naar hun verwachtingen.
  • Praktische zaken. Naar het buitenland? Velen gingen je voor. Na selectie of aanmelding van je stage word je intensief door Bureau Internationale Samenwerking (BIS) voorbereid op je buitenlandperiode.
  • Een tijdlijn met alle momenten waarop je naar het buitenland kunt.
  • Een wereldkaart met alle plaatsen waar je kunt studeren of stage lopen.
  • Interviews met artsen en docenten die in het buitenland werken.

Lees het magazine Grenzen verkennen