Informatie voor kandidaten 2020-2021

Op deze pagina informeren we de kandidaten die deelnemen aan de selectie voor studiejaar 2020-2021 over de procedure, waar relevant.  

  • 8-10-2019: Wil je naar de VU Bachelordag op 1 of 2 november 2019? Meld je aan via deze link.
    Let op: Op 1 en 2 november zijn er werkzaamheden gepland op en rond station Amsterdam Zuid. De VU is daarom op een andere manier te bereiken dan gewoonlijk. Lees meer op www.vu.nl/bereikbaarheid.
    Rondom de VU campus is er slechts beperkt ruimte om te parkeren (betaald). Daarom raden we aan om met het openbaar vervoer te komen.
  • 19-12-2019: Extra informatie voor kandidaten die wonen in Bonaire, Sint Eustatius, Saba, Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Suriname bij Veelgestelde vragen toegevoegd: Voor kandidaten in deze landen is het onder voorwaarden mogelijk om de tweede ronde toetsen op afstand te maken, indien je door de eerste ronde komt. Wil je hiervan gebruik kunnen maken? Stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 1 februari een mail aan selectie@vumc.nl zodat we tijdig met je de te zetten stappen kunnen afstemmen.
  • 17-01-2020: De informatie voor de eerste ronde van de selectie geneeskunde is rond 12.45 uur verzonden naar alle kandidaten die zich uiterlijk 15 januari 2020 hadden aangemeld via Studielink. De mail is verzonden naar jouw emailadres zoals bekend in Studielink. Geen mail ontvangen? Check eerst je Spam-folder, mocht de mail daar niet te vinden zijn, mail dan naar selectie@vumc.nl.
  • 22-01-2020: Let op! Er zit een limiet op de grootte van de bestanden die je kan uploaden. Zorg ervoor dat je bestanden niet te groot zijn. Je kunt op internet vinden hoe je de bestandsgrootte kan verkleinen.