Informatie voor kandidaten 2019-2020

Op deze pagina informeren we de kandidaten die deelnemen aan de selectie voor studiejaar 2019-2020 over de procedure, waar relevant. 

-    Kandidaten uit Bonaire, Sint Eustatius, Saba, Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Suriname kunnen vanaf eigen locatie meedoen aan de selectieprocedure.
Stuur na je aanmelding in studielink een mail naar selectie@vumc.nl om aan te geven dat je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid.
-    Vanaf 2 januari kan je ons bereiken op het telefonisch spreekuur. Deze is elke woensdag van 12.00-14.00 uur. 
Wil je je hiervoor aanmelden stuur dan een mail naar selectie@vumc.nl. Wij controleren dan of je vraag echt alleen telefonisch te beantwoorden is en je ontvangt een tijdstip en telefoonnummer waarop je kan bellen.

- Er worden door diverse commerciële bureaus cursussen aangeboden om je voor te bereiden voor de selectie geneeskunde bij VUmc. Deze bureaus zijn niet verbonden aan VUmc en hebben geen informatie over onze selectieprocedure. De beste manier om je voor te bereiden op de selectie van VUmc is om goed alle informatie op deze website en in het online magazine te lezen. Ook is er twee keer per jaar een voorlichtingsdag waar informatie over de selectie wordt gegeven, de eerstvolgende is op zaterdag 9 februari 2019.

- 17-1-2019: Het informatiepakket voor ronde 1 is rond 14:00 uur per email verstuurd vanaf selectie@vumc.nl naar alle kandidaten die in studielink aangemeld stonden, naar het emailadres dat bij ons via studielink bekend is. De online inschrijfformulieren voor track A en B zijn inmiddels ook online. Veel succes bij het invullen!