Studieadviseurs

Studeren in tijden van corona

Laatst bijgewerkt: 18 september 2020

Tijdens de coronacrisis bieden we ons onderwijs in een 'hybride' vorm aan: online en waar mogelijk en toegestaan, op de campus. Veel is nu anders dan dat je gewend was. Waarschijnlijk ben je uit je routine en vraag je je af hoe je nu het beste kan studeren. Zeven adviezen die je kunnen helpen om te studeren in deze roerige tijd: Studeren in tijden van corona (.pdf) 

Marjolein Pouw & Renate Dekker
Studieadviseurs Faculteit der Geneeskunde VU

Studieadviseurs Faculteit der Geneeskunde VU

Faculteit der Geneeskunde VU heeft twee studieadviseurs. In deze periode van beperkte aanwezigheid i.v.m. Corona werken de studieadviseurs vanuit huis. 

Je kunt een e-mail sturen. Je kunt ook een individuele afspraak maken in de digitale agendaLet op: de studieadviseurs hebben meerdere typen afspraakmogelijkheden in de digitale agenda. Klik op de tweede balk om deze per type in beeld te krijgen. 

Let op: voor masterstudenten geneeskunde en voor studenten van de drie onderzoeksmasters van de Faculteit der Geneeskunde VU geldt dat ze ook op maandag t/m donderdag na 17.00 uur afspraken kunnen inboeken via ditzelfde online afsprakensysteem.

Alleen geneeskundestudenten, studenten van de masteropleiding Oncology, Cardiovasculair Research en Epidemiologie kunnen contact opnemen met de studieadviseur. Overige kunnen contact opnemen met de voorlichting via geneeskundestuderen@vumc.nl

Bekijk hier de voorlichtingscolleges:
Bachelor jaar 1
Bachelor jaar 2

Bekijk hier de aan- en afwezigheid van de studieadviseur  

De studieadviseur geeft onder andere informatie en advies over:

Overig:

Gesprekken zijn vertrouwelijk
De gesprekken tussen de student en studieadviseur zijn vertrouwelijk. De studieadviseurs hebben een eigen archief, dat voor niemand anders toegankelijk is. Vertrouwelijke gegevens uit het gespreksdossier worden alleen verstrekt aan derden als de betreffende student daar vooraf uitdrukkelijk toestemming voor geeft.

Contactgegevens en tijden
Algemene vragen kun je sturen naar studieadviseurs@vumc.nl
Als je al eerder contact hebt gehad met een studieadviseur, kun je ook persoonlijk mailen:

Marjolein Pouw, werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
Renate Dekker, werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

In deze periode van beperkte aanwezigheid i.v.m. Corona werken de studieadviseurs vanuit huis. Via de digitale agenda kun je een afspraak maken. Let op: de studieadviseurs hebben meerdere typen afspraakmogelijkheden in de digitale agenda. Klik op de tweede balk om deze per type in beeld te krijgen. Je wordt dan gebeld of we maken verbinding via beeldbellen (Teams).

De studieadviseurs 

Studieadviseur MP        Renate Dekker

Mw. M.E.A. (Marjolein) Pouw                 Mw. R.A.M.C. (Renate) Dekker