Hoe kun je je aanmelden?

Wil je meedoen aan het Honours Programme? 

  • Schrijf dan een sollicitatiebrief met daarin kort beschreven waarom je interesse in wetenschappelijk onderzoek hebt en wat jouw motivatie voor dit programma is. Voeg hierbij je CV en maak van beide bestanden één gecombineerde pdf. 
  • Daarnaast ontvangen we graag een document (ook pdf) met je behaalde VWO-cijfers, VWO diploma, je geneeskunderesultaten en een pasfoto. 
Meld je aan via het aanmeldformuliervoeg de TWEE pdf-bestanden toe. Graag de naam van de pdf-bestanden laten beginnen met je achternaam.

Voorwaarden 
Om mee te mogen doen met een VU Honours Programme moet je alle 60 studiepunten van het eerste studiejaar hebben gehaald met een cijfergemiddelde van minimaal 7,5 zijn. Heb je dit gemiddelde cijfer niet behaald maar denk je toch in aanmerking te komen voor een plaats in dit programma, solliciteer dan ook en beschrijf de argumenten in jouw brief.

Deadline
Solliciteren kan tot 1 mei van je eerste studiejaar. Na half mei hoor je of je voorwaardelijk bent toegelaten. Definitieve toelating vindt plaats nadat de resultaten van bachelorjaar één en het eerste semester van jaar twee bekend zijn.