Symposiumdagen

Symposiumdagen in master jaar 3

Elk jaar van de masteropleiding VUmc-compas 2015 worden er voor studenten vier symposiumdagen georganiseerd. De symposia zijn ingericht rondom actuele thema’s in de gezondheidszorg met nadruk op integratie van competenties. Tijdens ieder masterjaar ben je verplicht twee volledige symposiumdagen te volgen en je kiest zelf aan welke twee symposia je wilt deelnemen. Indien je slechts een deel van het symposium bijwoont, wordt het symposium niet afgetekend. 

Je mag de symposia in masterjaar 3 alleen volgen als je masterjaar 1 en 2 volledig hebt afgerond (inclusief PO) en bezig bent met (of wacht op) de start van je semi-artsstage, wetenschappelijke stage of het keuzeonderwijs.  

Aanwezigheid bij de symposia is onderdeel van de toets Professionele Ontwikkeling (PO) 3. 

Op onderstaande data worden de symposiumdagen in 2020 en 2021 georganiseerd:        

  • Donderdag 10 september 2020
  • Donderdag17 december 2020
  • Donderdag 11 maart 2021
  • Donderdag 17 juni 2021

De link voor registratie als ook de informatie per symposiumdag kun je vinden op Canvas (Course 'Professionele Ontwikkeling masterjaar 3' > 'symposium’). Na inschrijving ontvang je altijd direct een bevestigingsmail. Dit is tevens je toegangsbewijs. Zonder dit toegangsbewijs word je niet toegelaten. Mocht je de bevestigingsmail niet hebben ontvangen, neem dan direct contact op met events@vumc.nl

De inschrijving sluit een week voor het symposium. 

Als het door omstandigheden niet mogelijk is twee symposiumdagen bij te wonen, wordt je verzocht een mail te sturen naar semi-arts@vumc.nl (t.a.v. de examinator PO), waarin je aangeeft welke symposiumdag je om welke reden niet kan bijwonen. Hierbij dien je het rooster van masterjaar 3 toe te voegen met daarbij jouw start- en einddata van de onderdelen in masterjaar 3 (SAS, WS en KO). Vergeet hierbij niet je studentnummer te vermelden. De examinator zal dan bepalen of je een vrijstelling ontvangt, dan wel een vervangende opdracht moet doen. 

NB: Vergeet als deelnemer niet de presentielijst(en) die er voor alle onderdelen zijn te tekenen, anders wordt het symposium niet afgetekend.