Woonruimte- huisvesting

Ben je ingedeeld voor een coschap ver weg gelegen van Amsterdam? Dan is er bij enkele locaties een mogelijkheid om in de betreffende plaats te overnachten. Op deze pagina vind je informatie over de door VUmc aangeboden huisvesting bij stages in de volgende ziekenhuizen:

NWZ locatie Den Helder (voorheen Gemini Ziekenhuis)       
Wanneer je stage loopt in NWZ Den Helder bestaat de mogelijkheid om in Den Helder te overnachten. Dit geldt wanneer je met het openbaarvervoer ’s morgens niet op tijd aanwezig kunt zijn (reistijd vanuit Amsterdam > 1,5 uur). Deze overnachtingen worden aan het NWZ door VUmc per nacht vergoed en moeten worden gezien als verblijf in een hotelkamer. Het is dus niet de bedoeling dat je de kamer bijvoorbeeld in het weekend “aanhoudt” (tenzij je weekend dienst moet lopen). Als je je sleutel niet inlevert, terwijl je geen gebruik maakt van de kamer, zullen de kosten direct bij jou in rekening worden gebracht. Wanneer je deze kosten niet gelijk betaalt, word je de mogelijkheid om verder gebruik te maken van een van deze kamers ontnomen.

Let wel, NWZ heeft kamers ter beschikking op verschillende locaties. Zij delen de coassistenten willekeurig in. Je kunt daarom geen voorkeur voor een bepaald soort kamer opgeven!  

Wanneer je gebruik wilt maken van de huisvestingsmogelijkheidempty, neem dan - graag tijdig - contact op met de afdeling Facilitaire Zaken via telefoon: 0223 696969.

St. Jansdal Ziekenhuis (Harderwijk)

St. Jansdal biedt huisvesting aan voor de coassistenten in de Dillenburg. Wanneer je in aanmerking wilt komen voor huisvesting tijdens je coschap heelkunde in St. Jansdal kun je contact opnemen met mevr. I.E. (Ingrid) Jonathans, assistent HR, telefoon 0341-463514 of per mail ie.jonathans@stjansdal.nl .
 

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis (Dirksland)

Adres huisvesting : A.J. de Graaffstraat 41, Sommelsdijk.

Wanneer je voor een coschap kindergeneeskunde in het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis bent ingedeeld, ontvang je een aantal weken voor je startdatum vanuit het ziekenhuis bericht over de huisvesting.

Sleutels en documenten kunnen door de co's opgehaald worden bij de 24-uursreceptie van het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Stationsweg 22 te Dirksland. Dit kan in het weekend vooraf aan het coschap of op de eerste dag van het coschap.

Je tekent als coassistent voor het gebruik van de kamer en mocht je de ruimte niet schoon achterlaten bij vertrek of defecten hebben veroorzaakt, dan kan de verhuurder € 100,- inhouden.

De woning aan de A.J. de Graaffstraat 41 te Sommelsdijk bevindt zich op 6 kilometer vanaf Dirksland maar is met de bus goed te bereiken en ligt op loopafstand van de bushalte Koningin Julianaweg te Sommelsdijk. Er zijn geen fietsen aanwezig.

De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron en fornuis. Verder is er een basis-keukeninrichting aanwezig. Er is geen wasmachine aanwezig en deze kan ook niet gefaciliteerd worden door de organisatie. Standaard is er geen linnengoed aanwezig in de woning, maar dit kan geregeld worden bij locatie Nieuw Rijsenburgh, Sperwer 271 te Sommelsdijk op doordeweekse werkdagen. 

Huisregels

Je kunt - indien nodig - contact opnemen met de Technische Dienst Stafbureau via huisvesting@vanweelbethesda.nl . Tijdens kantooruren kun je eventueel bellen: 0187-607575.

 


 

empty


empty