De Medische Faculteitsvereniging VUmc (MFVU)

De Medische Faculteitsvereniging VUmc (MFVU) is op 8 oktober 1951 opgericht voor geneeskundestudenten aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Met maar liefst zesentwintig commissies, ongeveer 2500 leden en meer dan 200 actieve leden kan de MFVU veel bereiken.

De commissies organiseren ontzettend veel mooie en interessante activiteiten: van een gala tot een sportdag, van twee buitenlandse reizen per jaar tot themafeesten, van de wekelijkse woensdagmiddagborrel tot een zeilweekend. Daarnaast heeft de MFVU haar eigen faculteitsblad, de InVUus, en een jaarlijkse almanak. Sinds enkele jaren heeft de MFVU de mooie taak om de nieuwe eerstejaars te verwelkomen met een prachtige introductieweek.

Actief in het onderwijs
Naast het organiseren van de activiteiten zet de MFVU zich actief in voor het onderwijs binnen het VUmc-compas. Het bestuur is vertegenwoordigd in het OFSO (Overleg Facultaire Studenten Organisaties) en organiseert daarnaast onderwijs gerelateerde workshops, het studentenforum en de Witte Jas Ceremonie (bacheloruitreiking). Tot slot verzorgt de MFVU-boekwinkel in de faculteit voor de verkoop van boeken, syllabi en instrumenten. Kortom, we zijn een zeer veelzijdige vereniging!

 
MFVU bestuur 20182019

Bestuur
Het 68e bestuur der MFVU zal er met zijn achten voor zorgen dat geneeskundestudenten bij VUmc dit jaar niks tekort zullen komen. Ieder bestuurslid heeft algemene bestuurstaken en functie specifieke taken. De functieverdeling is als volgt:

Voorzitter - Olof Sigling
Vicevoorzitter - Linde Derksen
Penningmeester - Bastian Tamminga
Secretaris Internus - Rosa Vernooij
Secretaris Externus - Emma Scheepens
Sponsorcoördinator - Anna de Boer
Onderwijscontactpersoon - Zahra Verwer
Winkelcoördinator - Jet Bos

Vragen? Mail dan naar voornaam@mfvu.nl. Heb je zin in een praatje onder het genot van een tosti, kopje koffie of thee, een potje FiFa op de Playstation of ben je je witte jas vergeten?  Kom dan langs tijdens onze hokdienst, elke dag van 11:00-17:00 uur in de bestuurskamer (MF-D046).


Algemene contactgegevens
Medische Faculteitsvereniging VUmc
Van der Boechorststraat 7, kamer MF-D046
1081 BT Amsterdam
T: 00 31 20 444 8353
E: info@mfvu.nl 
http://www.mfvu.nl/

Openingstijden
MFVU-boekwinkel
Dagelijks geopend van 12.00 tot 13.15 uur
Locatie: MF-BK38 (kelder)

MFVU-bestuurskamer
Dagelijks geopend van 11.00 uur tot 17.00 voor alle vragen
Locatie: MF-D046