Internetgebruik

VUmc beschikt over een aantal computerzalen. Deze vind je in de kelder van de medische faculteit (BK37-45), in de (medische) bibliotheek en in het klinisch training centrum (KTC).

Inloggen
Om een pc te kunnen gebruiken, log je in met je VUnet-ID. Pas na het inloggen ben je verbonden met het facultaire computernetwerk en zijn diensten als printen, e-mail en internettoegang beschikbaar. 

Draadloze internetverbinding
Over de hele VU-campus is het draadloos netwerk Eduroam beschikbaar. Om verbinding te maken met Eduroam in de medische faculteit kun je naar http://vu.nl/draadloos gaan en de instructie daar volgen. Mocht je geen internetverbinding hebben op je apparaat dan kun je eerst verbinding maken met het draadloos netwerk VUwirelessSetup in de medisch faculteit, inloggegevens zijn hiervoor niet nodig. Je wordt dan automatisch doorverwezen naar http://vu.nl/draadloos waar je apparaat klaargemaakt wordt om verbinding te maken met Eduroam. Meer informatie over het draadloos netwerk kun je ook vinden op VUnet. In en rondom de gebouwen van VUmc kun je ook gebruikmaken van het KPN Guest netwerk.

Bij vragen kun je contact opnemen met:

Voor de medische faculteit en de VU-campus: servicedesk.it@vu.nl
In het ziekenhuis en de polikliniek van VUmc: ictservicedesk@vumc.nl